meandmyrestlesssoul.blogg.se

Hemresan

Kategori:

Så va det äntligen sista dagen i London. Det mesta va färdigpackat så jag tvättade alla lakan och städade mitt rum och resten av lägenheten.
 
Vid 2 gick jag o Mike på lunch innan han hjälpte mig till flygplatsen.
 
Jag hade tänkt ta tåget från Victoria Station som tar 30min. Mike hade kollat upp det "vanliga" tåget från King´s Cross som tog ca 1 timme men som va mycket billigare.
Tyvärr va det lite kaos när vi kom till tågstationen för att någon hade blivit sjuk på ett tåg så allt va inställt för tillfället. Mike gick o köpte biljetter o lagom till han va klar fick alla gå på tågen igen. MEN vi stod o väntade på hissen lite för länge. Så när vi till slut tog rulltrappan kom vi ner till perrongen precis när tåget stängde dörrarna och åkte. Då va det bara att vänta till nästa tåg.
Kom till slut fram och lyckades checka in. Den ena väskan gick igenom utan problem med 20.5kg. Den andra väskan va för tung på 21.4kg. Plockade ut en hoddie och helt plötsligt vägde den 20.5kg oxå :)
Sa hej då till Mike och gick direkt till gaten där jag bara behövde vänta en kvart innan det va dags att gå på planet.
Försökte ta en bild på landningsbanan för den hade så många olika färger på lamporna överallt. Men det blev bara suddigt.
Även uppe i luften va det så vackert med månen som gav ett spännande ljus över molnen och lamporna från marken lös igenom. Blev oxå xuddigt.
 
Landade i tid utan problem och Mia väntade på mig när jag kom fram.
 
I fredags natt vaknade jag några gånger och mådde lite illa och när jag vaknade hos Mia i fredags hade jag så ont i kroppen. Tänkte att jag bara va öm efter att ha burit väskan. Fick blåmärken på höftben och rygg.
 
Efter en spännande frukost hos Mia, då man först får en hel del te att välja på...
....o sen några olika koppar...
 
...la jag mig o såg på en film, Niceville. Vilken lyx att få ligga på en soffa (min gamla t o m) och se på en film på TV. Och filmen va mysig och fin. Grät t o m en skvätt.
 
När jag insåg att jag inte skulle må bättre kom Henke o hämtade mig. Sen spenderade jag resten av dagen i henkes soffa och kunde knappt röra mig. Hela kroppen värkte och värst va benen.
 
Igår va det bättre då det va kalas för farmor som har fyllt 85år.
 
Nu är alla väskor uppackade och min nya garderob är en av sängarna i gästrummet.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: