meandmyrestlesssoul.blogg.se

Dag 6

Kategori: resa

Från Larne körde vi ut på halvön Islandmagee. Vi körde på en smal väg mot en fyr men när vi kom fram så va den privat. Vilket betydde att vi fick försöka vända på den smala vägen. En man i morgonrock stirrade konstigt på oss bär vi backade in på hans uppfart. Sen blev det raka vägen till Belfast Castle som låg högt på en höjd. Vi fikade i den varma solen framför slottet. 
Efter det lämnade vi tillbaka bilen. Känns alltid så skönt att lämna tillbaka bilen o veta att allt har gått bra så att man får som deposition tillbaka. I detta fall 12000kr som va reserverade på mitt konto. 
Vi tog taxi in till stan med världens trevligast chaufför. Sen blev det lång lunch till vi fick tillgång till boendet. En stor lägenhet med 2 rum och utsikt. 
Sen började vi en nästan 3 timmar lång promenad för att se Belfast peacewall och olika väggmålningar. 


Trötta stannade vi till vid Commercial Ct med sitt utomhusgalleri innan vi åt på Pizza express. Därefter gick vi hem o vilade lite innan jag och Mia gick till Fibby Mcgees för att lyssna på livemusik. 


Dag 7 - Belfast

Kategori: resa

Vi traskade in till stan (5min) för en tidig frukost idag på morgonen. 
Sen tog vi en taxi ut till titanicmuséet. 
Vädret idag va regnigt och ruskigt. 
Vi spenderade några timmar på muséet. Det va intressant. Me vi va besvikna på att det inte fanns nån grand staircase. 
Tillbaka inne i stan åt vi lunch vid en food court i Castle court shoppingcenter. Därefter delade vi på oss. Jag o Mia gick en sväng till för att se fler målningar med ett stopp på Duke of York. 

Sen blev det shopping på Tk maxx o Primark innan vi fick ta fikapaus. Därefter stängde burikerna o vi traskade tillbaka till lghten där vi väntade in moster som hade varit på bio. 
Ikväll blev det mat på the appartment och en cider på Kelleys Cellar. 
Imorgon åker vi till London!