meandmyrestlesssoul.blogg.se

Reseminnen från 2011

Kategori: pyssel

Jag har ju skrivit ut ca 1000 bilder från mitt år i London för att göra en scrapbook. Men så hittade jag mina andra resealbum och såg att mitt album från Australien och Nya Zeeland inte är klart. Så idag hade jag lusten och inspirationen att göra klart detta så att jag kan börja på det andra med gott samvete.
Satte mig inne vid min pysselhörna först (som funkar riktigt bra) men så insåg jag att solen sken och jag har balkong så jag satte mig ute och avslutade resten. Nu är det helt klart!
 
Samtidigt som jag gick igenom albumet och min dagbok från den resan så kom minnena tillbaka :)
Jag har några favoritsidor i mitt album med goda minnen som kommer bli svåra att gömma.
 
1. Den andra dagen på Great Ocean Road med Clara och Malin. Härliga bilder från ett vattenfall. Roliga bilder från när vi reser tältet och minnen från när vi grillade, drack vin och spelade kort på kvällen.
2. Solen och lugnet i bilderna från Lord Ard Gorge, Great Ocean Road
3. Här är det mest för minnena. Vi stannade vid en obemannad camping och la pengar i ett kuvert i en låda, reste tältet, pimplade vin (vilket vi gjorde ganska ofta på vår resa, se bara texten på sidan nedan), gick ner till stranden och såg kängrur på vägen och sen åt middag på stranden i solnedgången.
4. Kings Canyon. Svettigt men otroligt vackert!
5. Tror att denna helgen va min bästa på Australienresan. Segla i Whitsundays. Det va nog den ända gången under 3 månader som jag verkligen levde i nuet. Stannade upp och verkligen uppskattade och njöt denna segeltur. Sol, vatten, bad, snorkling, roliga människor, fest och drinklekar från alla världens hörn. Synd bara att man inte kommer ihåg alla dessa.
6. Härliga, soliga och sandiga bilder från Fraser Island. Bilden på mig som står på klipporna och fotar ut mot havet är en favorit.
7. Nya Zeeland. Klättra på glaciären Franz Josef. Så annorlunda! Så spännande! Så fint! Så soligt! Så härliga människor! Så roligt! 
8. En av dagarna körandes på Nya Zeeland. Galet vacker natur! Just denna sträckan ville vi köra under natten men en hotellägare avrådde oss för han tyckte att vi skulle missa för mycket. Vi är honom evigt tacksamma att vi stannade på hans hotell en natt och körde dagen efter i solen ist! 
Kortet när vi hänger på bilen är en annan favorit. Vi tyckte själv att vi va så coola med vinden i håret och Malin som halvligger lite coolt på motorhuven. Och som hon slängde sig upp efter att ha ställt in kameran på självutlösaren ;)
Vilka härliga reskompisar!
9. Sista sidorna är från en av mina sista dagar utanför Sydney. Jag, Clara, Hannes, Enda och Ciaran tog tåget till Three Sisters. Vi gick och gick men hade väldigt roligt och det va väldigt vackert.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: