meandmyrestlesssoul.blogg.se

London dag 5, 6 och 7

Kategori: Foto

DAG 5
Nikki hade fått låna Toms mammas medlemskort till Tate Modern muséet. Så vi kunde gå in gratis på en utställning med Matisse cut out papers.
Gick först över Milennium bridge. Så mäktig utsikt från den bron.
Efter utställningen gick vi på Gordons Wine Bar som är en stor favorit för oss och åt en sunday roast och drack en flaska gott vin.
 
 
 
Efter en shoppingtur på H&M och Topshop där jag hjälpte Nikki hitta lite nya kläder åkte vi hem till Tom. Han bor en bit ifrån Nikki i en nyinköpt lägenhet. Han skulle bjuda på middag och hade även bjudit dit John och hans syster som jag träffade på nyår. Han är en guide i London och är mycket kunnig på mycket och hon är någon slags läkare. Båda 2 är väldigt trevliga och vi hade en god middag. Ändå problemet är att det va så sjukt kallt hos Tom. De lever fortfarande på att det är sommar och har inte startat några element. 
 
DAG 6
Måndagen började vi med brunch i Brixton på Duck Egg café. Det va ett litet café och kön va lång men efter 20 minuter fick vi ett bord. Mike tog en dubbel english breakfast, Tom nöjde sig med en enkel medans jag och Nikki åt varsin english muffins med tillbehör.
Efter brunchen skulle Nikki åka hem och jobba lite så jag och Mike passade på att umgås lite. Vi gjorde vad vi är bäst på, vandra runt i London. Började vid Leicester Square och gick till Piccadilly där jag köpte nya skor eftersom de jag hade redan hade blivit dränkte i regnet. Stannade till vid Jewel bar där de har underbara Mojitos men vi va för tidiga för att få 2 för 1 så vi gick vidare till Carnaby Street där vi tog några pints på White horse. Va så skönt att träffa Mike igen. Hade massor att prata om och det va som vi bara hade setts nån vecka innan ist för ca 6 månader.
Vi gick sedan vidare till GAP Oxford Circus där jag hejade på några gamla kollegor.
Sedan blev det ett stopp på Burtons där Mike ska börja jobba om 2 veckor och jag va inne på forever 21 där jag köpte en klänning till Jimmie och mias jobb.
Sedan tog vi bussen tillbaka till Jewel bar där vi utnyttjade happy hour. Tyvärr va mojitosarna inte alls lika goda som alla de andra 4 ggr jag har varit där. Jag va besviken.
Vi gick ist till O´Neills vid Leicester Square där vi satt i lugn och ro innan jag åkte hem till Nikki.
 
 
DAG 7
Sista dagen hade jag planerat shopping. 
Började tidigt på Primark och hittade en hel del jag "behövde". Shoppade lite på Forever 21 innan jag åkte tillbaka till Nikki där jag hade glömt min mobil men även för att lämna lite kassar.
Åkte sedan till Westfield där jag shoppade loss en stund till. 
Mike kom och mötte mig för att gå på bio men det gick inga filmer vi ville se och Margot hörde av sig så vi mötte henne vid St Christophers Place. Hon hade just varit på en 2 timmar lång intervju och behövde en drink (hon fick jobbet!)
Vi (hon) satt och pratade en stund innan Haris kom moch mötte oss. Sedan mötte även Nikki och Tom upp oss och det va trevligt att bara sitta och prata och umgås.
 
Misslyckades med skärpan här lite...
Men hon är så vacker 
Dagen avslutades med middag på Grand Bazar. Mumma!
 
Hem och packa och sedan sova 2 timmar innan klockan ringde kl 1.30. Jag tog nattbussen till Tottenham Court road och sedan bussen till Marble Arch där jag precis missade national express till Stanstead. Som tur va gick det en till buss 15 minuter senare.
Kom fram till flygplatsen i tid för att gå igenom security, äta frukost för att sedan lagom gå till gaten.
Hemma i Sverige fick jag vänta ett tag på flygbussen och när den väl kom va alla otrevliga mot busschauffören, som i o för sig va lite omständig men inte förtjänade de elaka kommentarerna, så vi blev sena iväg.
 
Hem o packa upp, sova några timmar för att sedan åka till Friskis som receptionsvärd. Stressade dit och va 1 1/2 timme för tidig....Suck! Men satt o läste lite i solen och klarade sen av mitt pass fort.
 
Sedan kom torsdagen och den historien skrev jag ju om i går.

London dag 4

Kategori: Foto

DAG 4
På lördagen åkte jag och Nikki till Kew Gardens. Det va något som stod på min lista men som jag inte hade råd att göra medans jag bodde där. Nikkis kompis Eliza kom med oxå. Hon va väldigt trevlig och vi hade en fin dag i parken.
Fick inte ihop namnet på Carl von Linné
Palmhuset
 
 
 
 
 
Trodde inte det skulle vara så många blommor som blommade eftersom det va sensommar men det va väldigt färgglatt.
2 träd va klädda med virkade dukar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade kunnat gå runt länge och tagit bilder på alla blommor men ville inte stoppa upp de andra.
Treetop walk
 
När vi gick uppe bland trädtopparna såg vi orosmoln komma mot oss.
 
 
Den japanska pagodan va det sista vi såg innan vi gick in för att fika precis i tid för ett jätteregnoväder.
När det slutade regna gick vi mot utgången och ljuset va ganska häftigt
 
 
 
 
 
När vi va blöta, kalla och trötta åkte vi till Notting Hill för att gå på carnevalens förfest. Det va några steelband som tävlade mot varandra och de serverade mat från Caribien i mattält.
Jag tyckte inte att maten såg alls god ut men hittade till slut lite stekt kyckling med sallad och en stor majskolv. Mumma! Vi hade egen dricka med oss och satt och tittade på tävlingen på storbildstv. Det va jättekallt och mina fötter va dyngsura!
Tom hade med sig sin kompis som va en aning annorlunda. Låter bilden tala för sig själv va Nikki tyckte om henne ;)
 
Kalla gick vi till the Union för att värma oss lite innan vi åkte hem.
 

London dag 2 och 3

Kategori: resa

Natten till torsdagen så låg jag vaken och mådde riktigt illa. Jag trodde först att dte va pga hamburgaren jag åt som va väldigt rosa. Jag äter alltid bara välstekt. Sen antog jag att jag bara hade druckit lite för mycket. Men nu efter att ha opererat bort blindtarmen kanske det började redan då?
 
DAG 2
 
Som planerat åkte jag till Primark för att träffa pappa och Helena vid Primark. Jag missade ett tåg och blev sen men de andra försov sig så vi kom ändå ungefär samtidigt.
Jag va riktigt sugen på att shoppa men vi började att titta på kostym till pappa och fastnade på herravdelningen där pappa gick loss riktigt. Det blev dock ingen kostym. Felsydda tyckte pappa, för stor mage tyckte jag ;)
 
Efter att ha lämnat kassarna på hotellet åkte vi till St Pauls där vi åkte upp på taket på shoppingcentret one new change.
 
 
Sen tog vi en gammal buss til Tower Hill
Där höll de på att placera ut små röda keramik blommor till minne av första världskriget. Utställningen kallas för "Blood Swept Lands and Seas of Red" och det är volontärer som har placerat ut de ca 200.000 små blommorna. 
 
Pappa ville se Tower bridge men va mest intresserad av tidvattnet och alla båtar.
 
 
Sedan tog vi samma gamla buss tillbaka till Trafalgar Square. Pappa va tvungen att fråga hur gammal bussen va och om den fortfarande va i originalskick. Och visst va den i originalskick och hela 54 år gammal.
Så denna konstnär på trafalgar.
 
Sedan blev det en snabb visit till Camden där vi letade efter lunch. Finns så mycket att välja på i alla marknadsstånd. Till slut valde vi mexikanskt. Burritos för mig och Helena och Nachos för pappa.
Efter att ha tittat lite på marknaden åkte vi till Piccadilly Circus där vi gick in på Waxy O´Connors som är en favoritpub som jag brukar visa de som kommer till London och hälsar på.
 
Sen va vi trötta så vi köpte lite snacks och åkte tillbaka till deras hotell och vilade.
Frammåt middagstid va det dags för mat så vi gick till puben The Swan som ligger bredvid hotellet.
Efter en halv bakad potatis mådde jag illa igen och tog tåget tillbaka till Nikki.
 
DAG 3
 
Även denna dag började vi på Primark. Jag åkte lite tidigare för att få lite försprång och hittade en del.
Efter det åkte vi till Buckingham Palace för att se vaktavlösningen som går av stapel 11.30 varje dag. Lite folk tänkte jag. När kl va 12 hade vi inte sett nåt mer än några män på hästar. Googlade och såg att i augusti va det bara varannan dag och givetvis inte den dagen vi va där.
 
 
 
Pappa ville prova att åka taxi. Jag har heller aldrig åkt taxi så vi hoppade in i en och åkte de knappt 5 minutrarna till Hard Rock Cafe där vi åt lunch och pappa köpte ett souvenirglas.
Just denna Hard Rock restaurangen är den första i världen.
Jättegod mat.
 
Tillbaka till hotellet där vi hämtade packningen och sen skickade jag iväg de gamla på tunnelbanan till Heathrow. Själv shoppade jag lite till. Bla ett par snygga skor jag hittade på rean på New Look.
 
Efter ett besök på GAP i Angel där jag pratade med flera gamla kollegor åkte jag hem till Nikki.
Vi va båda trötta och valde att åka till en cocktailbar i East Dulwich i närheten där hon bor där vi tog en drink, ett glas vin och sliders som är miniburgare. Tom mötte oss även där. Sen va det sängen som gällde.
 
 

Blindtarmsinflammation

Kategori:

Jaha. Tanken att nästa blogginlägg slulle bli om dag 2 i London men i stället hamnade jag på Sahlgrenska sjukhuset.
 
Det hela började i torsdags. Jag va stressad och nervös inför min andra intervju på IKEA som skulle äga rum under min lunch. Redan då hade jag lite ont i magen men tänkte då att dte måste ha varit pga nervositet.
När jag sedan inte hann med att äta mer än en banan på lunchen blev magen inte bättre men trodde bara att det va pga hunger.
När jag sedan åt en rejäl portion med köttfärssås och pasta fick jag kram i magen. Inte så konstig tänkte jag eftersom jag inte hade ätit på 12 timmar.
Men tyvärr gick det inte över och hela natten låg jag vaken med värk. På morgonen ringde jag Henke o bad honom skjutsa in mig till akuten,
Jag kom dit vid kl 6 och skrev in mig men fick vänta till kl 8 innan jag fick komma in. Då hade jag blivit sämre och mådde väldigt illa.
Jag fick lägga mig på en brits och ta några prover och efter nån timme kom en doktor o klämde lite på magen och sa att hon trodde det kunde vara blindtarmsinflammation.
Hon gav mig 2 alvedon som tyvärr kom upp på direkten.
Jag blev placerad på min brits i korridoren med alla andra sjuklingar på akuten. I ca 7 timmar låg jag där innan jag fick komma till ett eget rum. Då va jag helt utmattad och förutom magvärk och illamåande så hade jag även fått väldigt ont i ryggen pga den obekväma britsen plus att jag spänt mig en hel del.
Jag fick ett eget rum för att jag hade behandlats på en engelskt sjukhus vilket inte gjorde mig något.
Efter att ha fått på mig en sjukhuspyjamas, mjuk säng, kudde, dropp och smärtstillande kändes det lite bättre.
Fler prover togs och lagom till Henke o Maria kom o hälsade på körde de mig till gyn för att göra en undersökning.
Vid 20 tiden beslutade de för att operera mig för blindtarmen. Jag va helt slut och somnade. Vid 22.30 sövdes jag och vid 2.30 vaknade jag upp och blev körd till mitt rum.
Vaknade sedan vid halv 6 med smärta i rygg och givetvis såren i magen. De sa att det va pga att de stäckt förbanden.
Fick värktabletter och sov en timme till innan jag kunde ta mig upp på toaletten. Sov lite till innn jag fick gå o hämta frukost. Första maten på ca 36 timmar!
Vilade lite till och vid 12 va det lunch. Fisk stod på menyn så jag fick nån äcklig brockoligryta. Jag åt potatises, salladen och chokladpuddingen till efterrätt.
Vid 14 tiden körde Henke och Maria hem mig igen. De har även varit snälla o handlat lite mat till mig och diskade upp min disk.
Jag hade nämligen planerat att ta tag i dessa 2 sysslor i helgen.
Nu blir det vila i 1 till 2 veckor. Förutom ett bröllop nästa helg.
 
Tur i oturen att det kom nu ändå.
Jag har precis kommit hem från London. Precis slutat på Netonnet och inte hunnit börja på gina, där jag har fått några tider i slutet av månaden.
Nästa vecka får jag svar från IKEA om jag får det jobbet. Men på grund av att jag inte får göra några lyft på ett tag så får jag göra en mjukstart om det skulle bli aktuellt.
 
 

London dag 1

Kategori: Foto

Lämnade ett kallt och blåsigt Göteborg för att åka till London Stanstead förra onsdagen.
 
 
Tog bussen in till Marble Arch och tog mig sedan till hotellet där pappa och Helena skulle bo. Alla va hungriga så vi åkte till Notting Hill Gate där vi gick till Churchill Arms.
Först åt vi på den lilla thairestaurangen bakom puben.
När kvittot kom in la pappa en kommentar som jag först inte förstod. 
"Hur ska jag få in detta i skivspelaren?"
"Please keep this receipt for your records" Pappas översättning va "spara kvittot för din skivspelare" 
 
Sedan tog vi en pint i puben. Den har blivit utsedd till Londons bästa flera gånger och vi fick reda på, av den svenska bartendern, att channel 4 skulle komma dit och spela in ett inslag senare under dagen.
 
Rolig kommentar av pappa nr 2.
Helena går på toaletten
Pappa tar på sig Helenas handväska.
Jag: Ta av dig väskan pappa!
Pappa: Varför då? Jag har ju druckit en London PRIDE så jag känner mig lite femenin. 
 
I taket hänger allt möjlig så som pottor och lyktor och på väggarna fanns mycket att titta på.
 
 
 
Efter pubbesöket åkte vi ner till Westminster där vi såg Big Ben.
 
 
 
 
London Eye
Där fanns mycket att titta på.
 
 
Sedan hamnade vi på Wonderground på Southbank där de har satt in karusellbaren som brukar vara på Winter Wonderland.
Klappa hästen
 
 
Sedan gick vi över bron till Embankment
Sedan åkte vi tillbaka till hotellet innan vi åkte till the Union där det va dags för pubquiz.
Där förklarade jag för pappa och Helena hur det fungerade och sen va det igång.
 
Vi gjorde bra ifrån oss förutom på sista omgången så vi hamnade inte på toplistan.
Med på quizet va Mike, Nikki och Jordan. Så kul att träffa dem igen.
 
Sen följde jag med Nikki hem där jag bodde under veckan.
 
 
 
 
 
 

Arbetslös

Kategori:

Jaha...då va man arbetslös igen.
 
Jag inte har fått nåt svar från notonnet än om jag får va kvar till hösten.
För mer än 1 månad sen frågade jag chefen hur det skulle bli till hösten. Då sa han att han skulle återkomma så fort han visste något. Sen dess har han undvikt mig. Undviker att möta min blick och hejar knappt. Jag som tyckte att han verkade så bra i början av sommaren när jag började på netonnet. Men jag har fått höra att han inte är populär som chef. Han tar hand om de han tycker om och de som säljer bra.
Jag frågade i a f en annan chef om hon kunde kolla i schemat om det finns några inlagda tider till mig i höst.
Men icke. Jag har 2 tider nästa vecka när jag kommer tillbaka från London men sen finns inga mer tider till mig.
Tycker bara att det är dålig stil att inte ha meddelat mig om varken bu eller bä såhär 2 veckor innan.
 
Jag är ju fortfarande anställd på Gina och kan anmälla mig där igen men eftersom jag inte har jobbat på hela sommaren så måste jag ju börja om från början igen. Förhoppningsvis är det studenter som är med i vikariepoolen som börjar skolan nu och inte kan jobba lika mycket så att det blir lite fler tider lediga.
 
Igår skulle jag även fått svar från IKEA om jag gick vidare till en andra intervju. Gick o väntade hela dagen på ett samtal men inget. Hoppas han hör av sig idag.
 
Så när jag igår gick till arbetsförmedlingen igår kände jag mig inte på topp. Att det hade varit lite andra problem under helgen hjälpte inte.
Tyvärr tog jag ut det på den stackars tjejen som hjälpte mig på ams. Precis som om det va hennes fel att jag inte hade nåt jobb. Men blir bara så trött på att va arbetslös. Jag har goda erfarenheter, jag har hög arbetsmoral. Jag borde ha ett jobb.
Medans jag skällde på den stackars tjejen kände jag hur tårarna ville komma ut. Så¨promenaden hem grät jag. Allt det jobbiga fick komma ut så att jag kunde må bättre sen.
 
Nu är det bara att ta nya tag. Men först ska jag försöka njuta av en vecka i London. 
 
 
 

Egoboost

Kategori:

I veckan har jag fått flera positiva kommentarer av olika människor jag inte känner.
 
Det började på jobbet häromdagen då en kund tyckte att jag kunde väldigt mycket om våra produkter. Hon sa tack flera gånger och innan hon gick sa hon bara "Tack för jättebra hjälp, du är verkligen kunnig!"
 
Igår va det några äldre, fulla gubbar som vi delade bord med vid trädgårdsföreningens uteservering som flera gånger poängterade hur vacker jag va.
 
Idag på jobbet mötte jag några kunder med ett leende och kunden blev förvånad över att jag va så positiv. Han sa att det är inte ofta man ser så mycket positiv energi.
 
Senare ikväll efter att ha suttit och pratat med en kille (dejt) fick jag komplimang för att det va så lätt och trevligt att prata med mig.
 
Det ger mig verkligen en egoboost och jag vill bara va ännu mer trevlig, glad och positiv!

Konserter

Kategori:

I veckan har det varit kulturkalaset i Göteborg vilket betyder massa evenemang och koserter.
I onsdags kollade jag på Hoffmeastro. Är väl inget jättefan men måste säga att det hade en otrolig energi på scenen.
 
 
 
 
 
Igår va först jag och Clara på Laleh. Så galet mycket folk!
Jag tror halva Avenyn va helt full. Man kom varken framåt eller bakåt.
 
 
 
Senare på kvällen blev det Nause
 
 

Klätterapa

Kategori: Semester

YOLO- you only live once!
 
Redan när jag började på netonnet i april pratade jag med en kille som heter Magnus, som jobbar i service, om att följa med honom och klättra nån gång. Han har klättrat i lite mer än 2 år och jag har för mig att jag tyckte det va ganska kul de gångerna man gjorde det i skolan.
Så idag tog vi tag i det hela och jag följde med honom till hans klätterklubb. Jag fick börja på en enkel vägg. Sen va det dags för en svårare direkt. Provade lite olika väggar med sele innan vi provade de lite kortare väggarna där det är mycket lutning eller upp och ner klättring. Jag började klättra upp bredvid dörren och upp på den röda väggen (se bild nedan). Jag följde de oranga handtagen/fotstöden. Kom till den stora oranga över den gula trekanten (se bild nedan). Märkte att man vågade mer och mer för varje gång jag provade och blev smidigare men jag blev även tröttare och tröttare för varje omgång. Så jag fick ge upp. Började få blåsor på händerna oxå. Magnus klättrade på de som man hänger UNDER. OCh det såg så smidigt ut när han gjorde det. Som en chimpans med långa armar som hänger o svingar.
Det sista lurade Magnus upp mig på 2 olika väggar som va ganska svåra. Den första gav jag upp på halvvägs men den sista klarade jag hela vägen upp även att hela kroppen skrek NEJ. Som tur va inte förkylningen ett problem. Ingen huvudvärk idag och halsen känns bättre.
Det va i a f 3 roliga timmar. Det va helt klart värt 150kr. Och jag får gärna följa med fler gånger.
Känner redan att kroppen börjar säga aj så i morgon kommer jag ha svårt att greppa och lyfta saker.
 
Kände att mitt linne passade idag.
Man lever bara en gång!
Ingen idé att skjuta på saker!
Prova nya saker!
 

After Shave

Kategori: Foto

Idag va det dags igen för att vara med på Lotta på Liseberg genrepet. De som lockade va aftershave. Efter en natt med feber och en morgon som började med en film i soffan vid 5 tiden slängde jag i mig en alvedon och åkte ner till Liseberg där jag mötte Mia.
Övriga gäster va Jill Johnsson
 
 
 
Linnea henriksson
Kevin Walker
 
 
Lotta sjöng även hon en trudelutt
 
 
Och så va det givetvis After Shave och Anders Eriksson. 
 
 
Farbror Frej
 
Macken medley. Man ska ha husvagn
 
 
 
Jag vill ha en synt farsan
 
 

Macken
 
 
 
 
 

Fota systrarna Zackrisson - part 2

Kategori: Foto

 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fota systrarna Zackrisson - part 1

Kategori: Foto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marstrand

Kategori:

I onsdags åkte jag och Linus till Marstrand en sväng där vi gick runt ön. Jag trodde inte att det va så mycket mer av ön än vad man såg från fastlandet men där hade jag fel. Va jättefint bakom fästningen.
När jag åkte hemifrån va det lite småmolnigt och bar a19 grader så jag tog på mig jeans. Men när vi kom fram till Marstrand sken solen från en klarblå himmel och det va varmt och skönt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liseberg...igen

Kategori: Semester

Efter ett besök på Liseberg i måndags så hamnade jag där även i tisdags. Denna gång med ett åkpass och inställningen att åka, åka, åka. Jag träffade Mia, Sara och Mikael.
I timmes kö till Helix, båda gångerna. Fast andra gången gick det lite fortare.
Snart våran tur.
Jukebox
Jätteglass med de bästa strösseln, tutti frutti och daim. Tyvärr va det väldigt mycket glass kvar när strösslet va slut. Åt glass i kön till Balder och det tog tid.
 
Trötta tjejer
En sista tur i Helix innan jag gav upp.
 
 
 
Trevlig dag men lite för mycket folk. För långa köer. Men jag hann åka det jag ville och Helix och Atmosfear 2 ggr.

Lotta på Liseberg

Kategori: Semester

Tanken va att vi skulle gå på Liseberg idag men då det skulle regna och åska skjuter vi på det tills i morgon. Dessutom fick jag jobba idag. Dock bara till kl 14. (Åkte truck idag. Fixade lite grejer i taket. Älskar höjder :))
 
Mia ville i a f gå på Lotta på Liseberg så vi trotsade vädret och ställde oss i kö vid 16. 16,15 va det insläpp och vi kunde enkelt gå och sätta oss på de främre raderna då det inte alls va mycket folk. Lagom till det skulle börja så kom solen fram. I öppningsnummret flikade Per Andersson in olika musikallåtar utklädd.
 
 
Sen blev det Kim Cesarions tur.
Ta mig till havet...lalalala..
Andreas Weise och Christer Sjögren
Sen va det Per Andersson igen. Denna gång som "Lise-Berg(hagen)"
Sen kom 2:an från eurovision song contest, Nederländernas bidrag, the common linnets. Blev positivt överraskad av dem. Gillar ju låten de hade med i eurovision men de sjöng även en annan låt som va riktigt bra. Jätteduktiga!
 
Sen va Per Andersson med igen. Denna gång skulle han genomföra alla vinnarbidrag från melodifestivalen. Detta fick han 6 minuter på sig att klara av. Han klarade det galant och på ett roligt sätt. Vilket minne att komma ihåg alla!
Och så blev dte lite musik med Weise, Sjögren och Engberg på slutet.
 
Perfekt att gå på genrepet och få sittplats så långt fram.
Nästa vecka ska vi försöka gå igen. Då ska jag ta med min "riktiga" kamera.

Hallförvaring

Kategori: inredning

Jag har ju funderat på hur jag vill göra om hallen då det är det ända rum jag inte riktigt har brytt mig om. Jag har även funderat över var jag kan få in en bokhylla då jag har en hel del böcker.
Så jag kom på att jag kan slå ihop det hela. Skissade ner det hela när jag skulle gå o lägga mig en kväll. Tanken va att få in billy bokhyllor i hallen där jag kunde ha både klädförvaring och bokförvaring.
Linus sa att han hade massor av billy bokyllor i sin källare så jag hoppade över att köpa några när jag och Maria va på IKEA. Men fick sedan svar av Linus att alla vita va skavda. La idén på is då Maria skickade en länk till en annons på blocket.
Jag svarade och kunde åka och hämta 2 hyllor igår för 100kr/st. Vi fick in dem i bilen men fick sitta framme i rutan på vägen hem.
 
Innan va hallen ganska mörk: 
 
 
 
Nu är den istället väldigt ljus med mycket förvaring:
Så nu ska jag fixa lite fler hyllplan och en fristående klädhångare. Och fylla hyllan med böcker. Dessa va de jag hade hemma för tillfället. Alla de andra (3 flyttlådor) står hemma i Kynholmen.
 

Skara sommarland

Kategori: Semester

jag fick frågan om jag ville följa med till Sakra sommarland med Henke, Maria, Magnus, Linda, Emil och Malin. Va lite osäker men tänkte att detta ska ju bli den bästa sommaren och då måste man ju passa på att göra sådana här sommaraktiviteter. Det va sjukt mycket folk och långa köer. Då vi gjorde en liten miss när vi lämnade in våra grejer gick jag tillbaka medans de andra ställde sig i kön till Cobra. Som ni ser va kön ganska så lång så jag fick vänta ett tag innan de kom ner. Men glada va de då det va en häftig vattenattraktion. Jag va själv lite bitter för att det inte va nån sol o att det va så mycket folk.
 
  
 
 
 
 
Efter att ha badat lite i vågbasängen åkte vi en annan bana där kön inte va så lång. Ganska lugn men småmysig.
 
 
Sen åkte vi nån mer bana innan vi gick och åt tacobuffé. Då hade ytterligare några timmar gott så lite av alla människor hade lämnat vattenlandet. Solen började även titta fram så alla fick ny energi. 
Vi började åka Vortex, eller toaletten som vi kallade den då man avslutar med att åka ner i ett stort hål. Den rosa och gröna banan på bilden nedanför. Sen åkte vi Cobra en gång till så jag fick prova oxå. Efter det en racing kana.
Sedan blev det denna racerbanan igen. Man åker på mage på ett liggunderlag nerför en kana. Jättekul!
Efter det gav vi upp och skulle prova go cart ist. Men där va det långa köer och många av oss tyckte att det såg ut som om bilarna gick för sakta. Vi satte oss o fikade ist innan vi åkte hem.