meandmyrestlesssoul.blogg.se

Lotta på Liseberg

Kategori: Semester

Tanken va att vi skulle gå på Liseberg idag men då det skulle regna och åska skjuter vi på det tills i morgon. Dessutom fick jag jobba idag. Dock bara till kl 14. (Åkte truck idag. Fixade lite grejer i taket. Älskar höjder :))
 
Mia ville i a f gå på Lotta på Liseberg så vi trotsade vädret och ställde oss i kö vid 16. 16,15 va det insläpp och vi kunde enkelt gå och sätta oss på de främre raderna då det inte alls va mycket folk. Lagom till det skulle börja så kom solen fram. I öppningsnummret flikade Per Andersson in olika musikallåtar utklädd.
 
 
Sen blev det Kim Cesarions tur.
Ta mig till havet...lalalala..
Andreas Weise och Christer Sjögren
Sen va det Per Andersson igen. Denna gång som "Lise-Berg(hagen)"
Sen kom 2:an från eurovision song contest, Nederländernas bidrag, the common linnets. Blev positivt överraskad av dem. Gillar ju låten de hade med i eurovision men de sjöng även en annan låt som va riktigt bra. Jätteduktiga!
 
Sen va Per Andersson med igen. Denna gång skulle han genomföra alla vinnarbidrag från melodifestivalen. Detta fick han 6 minuter på sig att klara av. Han klarade det galant och på ett roligt sätt. Vilket minne att komma ihåg alla!
Och så blev dte lite musik med Weise, Sjögren och Engberg på slutet.
 
Perfekt att gå på genrepet och få sittplats så långt fram.
Nästa vecka ska vi försöka gå igen. Då ska jag ta med min "riktiga" kamera.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: