meandmyrestlesssoul.blogg.se

london

Kategori: resa

Det va inte igår som jag skrev här. Detta får nog bara bli en ren reseblogg. För det är så kul att kunna skriva lite "dagbok" när man är ute o reser. Alltid kul att se tillbaka på.
 
Nu är det en ny resa på g o jag är så peppad!
Jag har fixat en extra vardag ledigt i samband med min redan lediga dag så att jag kunde boka en resa. Det blev London...igen. Tredje gången i år. Men det är ju så billigt att flyga dit och jag gillar det! 21-23 november åker jag.
Denna gång åker jag ensam och det känns som om jag behöver det. Målet är att bara strosa runt i lite områden som jag inte har varit i alls eller inte så mycket. Jag vill fota massor då jag har varit dålig på det på den sista tiden. Det lutar mot att jag kommer att hålla mig mer åt öst/nordöst än vad jag brukar. Det är nästan ett helt outforskat område för mig.
Har bla hittat:
Greenwich foot tunnel, Tulip Staircase, the Parkland Walk, St Dunstan-in-the-east, Wiltons music hall, the Old Vic tunnels mm mm...
 
Utöver det tänker jag försöka komma upp i the Shard och Sky Garden i the Walkie Talkie.
-The Shard har en utsiktsplats som kostar £30 att åka upp i men jag tänkte att det kan räcka att åka upp i restaurangen o köpa en kaffe eller ett glas vin så blir det inte fullt så dyrt....kanske inte lika högt heller men det kan kvitta. Utsikten från toan ska vara rätt ok ;)
 
 
-The Walkie Talkie är gratis att åka upp i men man måste boka en särskilld tid. Får se om det finns några lediga tider när jag är där. Kunde va kul att gå upp o se denna enorma inomhusträdgård med vacker utsikt.
 
Jag har även ett uppdrag på min bucketlist som jag ska försöka uppfylla nu.
"Gå på en pubrunda i London ensam utan att känna mig obekväm".
Detta vill jag göra för att försöka va öppen för att prata med olika människor.
Har hittat några pubar som jag ska prova utöver de vanliga favoriterna. Bla The Nags Head, Prospect of Whitby och ett ställe som heter Cahoots, en bar som är inredd som en tunnelbarevagn.
 
Ska även gå in på Café in the Crypt och the Attendant för en kaffe eller lunch.
 
 
 
Kommer troligtvis träffa Nikki o Tom oxå. Kanske Margot eller Mike som jag inte har sett på väldigt länge.
Och den ena morgonen får det bli ett besök på Primark.  
Detta kommer bli superbra! Längtar!