meandmyrestlesssoul.blogg.se

Széchenyi termalbad

Kategori:

Idag på morgonen har vi varit o badat på Széchenyi termalbad. Det är ett badhus på varma källor. Vi satt ute i poolerna i gassande solsken. Årets första solbränna är nu avklarad :)

Sedan provade vi lite olika bastubad innan vi kände oss färdiga. Nu har vi ätit burgare i ett gatukök ute i solen. Nu blir det mera sightseeing. 

Uppdatering
Vi hade tänkt att åka hop on hop off bussarna men efter att ha läst lite mer så insåg vi att det inte skulle passa oss. 
Vi gick ist mot Book cafe som skulle va ett pampigt café där man skulle dricka bubbel o äta kaka. Det va tyvärr stängt. Letade ist efter 360 bar men det va oxå stängt för säsongen. Gick vidare till Szimpla kert som är en ruin bar. Alltså en bar som är gjord i ett gammal hus. 
Barer i rum lite här o var och udda inredning. Vi va lite skeptiska först men gillade det verkligen! Satt där i nästan 2 timmar. Bytte rum lite då o då för att hinna se allt. 
Sedan gick vi till den stora saluhallen som alla hade pratat så gott om. Nja sa vi. Den ser ju ut som vilken saluhall som helst. Vi traskade vidare till Apostolok ist där vi åt en ganska så fancy middag. Efter att ha varit hemma o svida om åkte vi tillbaka till Szimpla kert där det skulle spelas live gypsy musik va det nu va. När vi kom in sa vi "det låter lite irländskt, eller kanske lite arabiskt, lite grekiskt, eller kanske ryskt? Det låter som Hoffmaistro. Det är svängigt i a f. Vi hade en trevlig kväll. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: