meandmyrestlesssoul.blogg.se

Musik i Nashville

Kategori:

Vaknade upp i en liten by som heter Vienna på ett litet motell som heter Limited Inn. Efter en ganska smal frukost då en tant berättade sin livshistoria för oss körde vi mot Nashville. Vi gjorde först ett stopp i Metropolis där vi såg en staty av Superman. 
Sedan körde vi igenom en ö som kallades The land between the lakes national recreation area i Kentucky.
Efter det blev det lunch på taco bell, lite shopping på target o kaffe i drive thru på Starbucks innan vi äntligen körde vidare. 
Väl framme i Nashville, Tennessee gick vi till deras visitor center där vi fick en karta o lite tips på vad man ska se i Nashville. 
Hela tiden hörde vi live musik o fick reda på att den spelas på Broadways barer hela dagarna från 10 till sent. 
Vi gick en sväng på Broadway o gick in o ut på många olika barer. Det va så härlig stämning att man inte ville gå därifrån. 
Men parkeringen gick ut o vi hade 2 timmar timmar kvar innan vi skulle träffa Mias pojk Ryan så vi åkte till en outlet. Målet va att hitta boots eftersom alla gick runt med det här. 
Jag köpte ett par svarta stövletter vilket jag sen insåg att jag redan har 2 par hemma. 
Sen bytte vi om i bilen o åkte in till broadway till en restaurang som hette dinos. Där träffade vi Ryan o hans vän Bob o åt god pasta. 
Sen gick vi till en bro för att få en vy över staden. Förbi en konsert som just hade slutat med Janet Jackson tydligen. 
Efter det hängde vi på Honkey Tonk lite där vi lyssnade på 2 olika band, pratade med lite killar o dansade innan vi körde tillbaka till Vanderbilt University där vi fick bo hos Ryan. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: