meandmyrestlesssoul.blogg.se

Hos Kendall i Maine

Kategori:

Idag efter en enkel hotelfrukost körde vi upp till Portland, Maine och sen vidare till Brunswick där vi träffade Kendall på Bowdoin college. 
Först tittade vi lite när Kendalls rugbylag spelade match o sen åkte vi o köpte goda mackor som vi tog med till Kendalls favoritställe vid havet. Sen satt vi där i solen o pratade en lång stund innan vi åkte tillbaka till skolan. Då sa vi hej då o sa att det kanske inte behöver dröja 3 år till nästa gång vi ses igen. 
Det va så kul att träffa henne igen o även fast det va längesen vi sågs sist så pratade vi på utan problem o jag kände mig fortfarande som en storasyster till henne. 




Efter några timmar med Kendall så åkte vi till Freeport där hela stan/byn va en stor outlet. Vi va inne på Abercrombie & Fitch där Mia o jag köpte likadana byxor fast i olika färg. Bra pris ;) Sen tog vi en sväng in på GAP som hade väldigt bra priser. Hittade bla ett par jeans för $2.97 i min storlek. Sånt måste man ju bara köpa ;)
Medan vi va inne på GAP blev det dimmigt och lite kallare. Vi köpte varsin kaffe på Starbucks innan vi körde vidare mot en hamn vi hade sett på vägen upp.
 
Tyvärr va det svårt att hitta den i dimman men ist hamnade vi på en bro ut till en ö. 
Stannade till vid en strand o tog lite kort innan vi körde vidare till Portland där vi strosade runt o letade efter en restaurang. De flesta serverade fisk o skaldjur o hela gatan längst med hamnen luktade fisk. Mysigt men inte för min del. Det blev en god pizza ist.  
Sedan letade vi rätt på ett motell lite utanför stan där vi nu har kunnat vila lite innan läggdags. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: