meandmyrestlesssoul.blogg.se

Solig helg

Kategori: Foto

I helgen har jag njutit av det soliga vädret.
Jag har insett att jag under en längre tid har pausat livet på nåt sätt. Jag skjuter upp saker tills "jag får ett jobb". Tänker att då blir allt bättre. Men har nu insett att jag måste ta tag i livet innan jag får ett jobb. (Även om jag kanske redan har fått ett jobb, återkommer med mer info när jag vet mer)  
Så i går tog jag med mig kameran och tog en timmes promenad i Slottskogen. Övade på motljus då det är nåt jag verkligen vill komma på hur man gör.
Fotografering är något jag verkligen gillar så det ska jag försöka göra mer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan bakade jag bullar eftersom det va kanelbullens dag.
 
Ville inte sitta inne när det va så fint väder ute så jag åkte till Näckrosdammen bakom Götaplatsen som är en park jag har tänkt att jag vill besöka länge. Tyvärr va den inte alls vad jag hade förväntat mig men nu vet jag det i a f.
 
 
Hem och äta en sen lunch innan jag åkte och träffade Mia som jag skulle ta lite bilder på.
Vi sågs vi Backaplan och gick till Ramberget. Hade en bild i huvudet som jag ville försöka fånga men det gick inte så bra. Men fick massa andra fina bilder på Mia. Hon blev typ bra på alla bilder!
Men först fikade vi lite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter det åkte vi hem till Sara, en kompis till Mia som jag oxå har lärt känna genom henne, där vi fick äppelpaj och spelade brainstorm.
 
Idag va en ny solig dag.
Jag och Henke åkte ner till Långedrag för att gå längsrt med vattnen tillbaka till stan.
Tyvärr gick det inte gå längst med vattnen. Men vi gick igenom många fina villaområden.
Jag hade även med mig picknick idag så vi satt på klipporna i solen och tittade på båtar och fikade. Då tänkte jag att mamma skulle varit stolt över oss för att hon alltid har fika med sig :)
Vi tog båten tillbaka till Henke från Rosenlund och lagade tacos och såg på film innan jag åkte hem igen.
 
 
 
 
 
 
Allt som allt har det varit en härlig helg då jag har fått umgås med människor jag gillar och gjort saker jag gillar och varit ute och fått både motion, frisk luft och sol!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: